TENDER LOVING DOGGYCARE

Positief trainen voor een band tussen baas en hond!

Begeleiding

keuze van een hond/pup, de zoektocht

-Begeleiding keuze hond en introductieles 

"Dit is je hond"

Heb je besloten dat een hond in jouw leven past?  Dan is het zeker ook tijd om te bedenken dat de keuze van de juiste hond zeer belangrijk is.  Veel hangt af van je verwachtingen van een hond, wat wil je ermee gaan doen, welk energieniveau past bij dat van jou of je gezin, hoe ziet je dagelijkse routine eruit, wat is de woon-werksituatie, welke ervaring heb je,..

Een hele hoop factoren bepalen mee de keuze van de ideale hond daarom staan we je graag bij met:

-de keuze van het juiste ras

-beslissing asielhond versus pup

-keuze van de juiste fokker bij pup

-keuze van de adoptiehond of hondje uit het asiel

-voorbereiding van de komst van je hond

-...


Laat je daarom  gedurende 1u begeleiden in de keuze van je ideale hond en waar hem te vinden. Ook begeleid ik de komst van je hond voor en krijg je uitleg over voeding, opvoeding en lichaamstaal.
training just for fun

Training is niet enkel belangrijk voor de ontwikkeling van je hond maar is ook leuk.  Leuk om samen te doen en het schept een band.

Alle trainingen zijn privĂ© en aangepast aan het ritme en de behoeften van je hond in zijn vertrouwde omgeving.

Er wordt getraind op basis van de connectiemethode en met positieve bekrachtiging.

Beloning en motivatie staan hier centraal!


Zowel pups als jonge en volwassen honden zijn welkom.  Er hoeven zich geen gedragsproblemen voor te doen om te kunnen trainen, training is voor alle honden.


Er is keuze uit:


-Van superpup tot tophond!

Je krijgt 6u priveles aan huis in de comfortzone van je hond. Je leert er hoe honden leren, hoe je succesvol kunt trainen, je leert basishoudingen, vult deze aan met persoonlijke wensen en je leert hoe honden communiceren en spelen met elkaar.

Deze lessen zijn niet enkel voor pups maar ook voor honden die nog geen lessen gekregen hebben of voor eigenaars die nog geen ervaring hebben met een hond of gewoon graag bij willen leren.

Ontdek de basisontwikkeling van je hond, leer hoe je hond communiceert, wat stress-signalen zijn, hoe de verschillende leerprincipes zijn en tal van basis oefeningen die je hond helpen om goed gedrag te stimuleren en remming en zelfcontrole te ontwikkelen.


-Pret voor 2!

6x1u priveles aan huis waar je samen met je jonge of volwassen hond aan jullie connectie werkt want samen trainen blijft leuk en schept een band. Je leert over lichaamstaal en communicatie, ontspannen wandelen,toffe spelletjes,..

In deze lessen bouwen we voort op de basis maar kan de lesinhoud zelf ingevuld worden met wat jij graag zou hebben dat je hond nog leert.


-Ontspannen wandelen aan de lijn

Tijdens een eerste les krijg je een goede basis en technieken om om te gaan met je hond op straat, in het verkeer, met andere vreemde honden en in moeilijke situaties. 
In vervolglessen bouwen we hierop verder in het park en op straat.